Cum îți vom reîmprospăta afacerea

Cum funcționează procesul de scriere

Pasul 1 – Nevoile Tale

Inainte de a scrie vreun cuvânt, vom analiza ce dorești să obții.

Profesioniștii noștri vor să afle mai multe despre afacerea și obiectivele tale de marketing.

De ce?

Vrem să putem modela exact scrisul pentru nevoile tale și să obținem rezultate de care vei fi mândru. Vrem să te bucuri de trafic real, organic și să creăm un text care rezonează cu valorile tale.

Nu te abține. Spune-ne tot ce vrei să implementezi, iar noi vom face tot posibilul să transformăm fiecare idee bună într-o campanie de succes pentru afacerea ta.

Pasul 2 – Revizia

Dacă scriem sau reîmprospătăm conținut pentru website-ul tău, vom revizui cum este scris acum ți ce oportunități avem.

Astfel, ne vom da seama ce merge și ce nu. Vom analiza toate datele necesare ca să putem să actualizăm textele care nu performează și să promovăm în continuare textele care au performanțe bune.

Noi vom revizui drumul pe care îl parcurge clientul prin website-ul tău și vom căuta atent modalități prin care putem să facem experiența clientului una cât mai memorabilă și fluidă.

Pasul 3 – Analiza Industriei

Câteodată este bine să te uiți în curtea vecinului ca să vezi ce mai face. Exact asta vom face și noi.

Vrem să știm ce fac competitorii tăi, ca să putem scrie un text mai bun și mai captivant pentru tine. Vrem să fii mereu cel mai bun.

Echipa noastră va analiza ce cuvinte cheie folosesc competitorii, dacă au text optimizat SEO, ce fel de surse de vânzări au, sau dacă se promovează cu text social media.

În cazul în care competiția folosește ceva care funcționează, ne vom inspira și noi, iar dacă fac ceva greșit, îi vom anunța cu drag și ne vom asigura că evităm greșelile lor când îți vom crea strategia.

După ce terminăm analiza conținutului nișei tale, ne punem pe treabă. Vom crea un plan pentru noul tău conținut pentru website.

Pasul 4 – Creăm Noul Plan de Conținut

Am aflat ce nevoi ai și vrem să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Avem toate datele necesare despre afacerea ta, urmează planul.

Uite cum îl vom face.

Echipa noastră va crea un formular de transformare. Acesta va conține paginile care au nevoie de o reîmprospătare, textul nou pe care îl vom implementa, strategiile și tehnicile pe care specialiștii noștri în marketing le vor folosi, iar la final vom determina strategia exactă care îți va transforma paginile mediocre în pagini cu trafic și conversii mai mari.

Noi vom crea acest plan bazat strict pe afacerea și nevoile tale, performanța actuală și obiectivele tale, pe care ne asigurăm că le vom realiza.

Pasul 5 – Scriem, Edităm, Postăm și Optimizăm Conținutul Tău Nou și Îmbunătățit

Echipa noastră de scriitori cu experiență în numeroase industrii sunt pregătiți să construiască cuvintele și frazele care vor accentua vocea și mesajul brand-ului tău.

Folosind fraze, limbaj convingător, tehnici de psihologie umană și o voce care să rezoneze perfect cu valorile afacerii tale, experții noștri vor crea, alineat cu alineat, conținut care îți va îmbunătăți procesul de vânzare.

Odată ce textul proaspăt scris este gata, va fi revizuit atent de echipa noastră editorială.

Și, cireașa de pe tort, primirea conținutului. După ce textul a trecut de toate filtrele noastre, ți-l vom trimite ca să îl aprobi.

Dacă îți place, îl vom implementa pe website-ul tău în timp util, ca să poți beneficia cât mai repede de conversii și vânzări mai multe.

Dacă ai vreo propunere sau modificare pe care vrei să o facem, echipa noastră este dornică să asculte ce ai de spus și să implementeze feedback-ul pe care îl oferi. Dorim ca textul să fie perfect.

Pasul 6 – Cine seamănă, culege

Admiră textul tău nou și îmbunătățit. Acum poți să dormi liniștit noaptea, știind că website-ului tău nu îi mai lipsește prospețimea, actualitatea sau estetica.

Ai mai scăpat de o piatră de pe suflet, ești pregătit pentru ce urmează?

Vei vedea rezultatele muncii noastre și ale încrederii pe care ne-ai oferit-o când ai ales serviciile noastre de content writing.

De obicei, rescrierea conținutului unui website nu oferă rezultate peste noapte, dar după un timp, vei vedea că poziționarea pe motoarele de căutare se îmbunătățește, conversiile încep să crească și traficul este la un nivel înalt.

Îți vom transforma visele în realitate.

În plus, dacă vei combina scrierea noastră de conținut cu strategiile noastre de marketing specializat, garantăm că imaginea brand-ului tău va fi mai coerentă ca niciodată, alături de un proces de vânzări eficientizat.

De aceea, noi recomandăm cu încredere colaborarea pe termen lung.

Împreună, îți vom duce afacerea la nivelul următor și vom distruge competiția!

Începe Campania Ta Acum

Pasul 1 – Comandă Revizia Gratuită a Website-ului tău

Începe prin a cere o revizie complet gratuită a website-ului tău.

Unul dintre experții noștri se va uita peste website-ul și marketing-ul afacerii tale și îți va spune niște recomandări.

Pasul 2 – Urmărește Revizia Ta Gratuită

Îți vom trimite un videoclip de aproximativ 10 minute în care vom analiza structura și conținutul website-ului tău.

Unul dintre consultanții noștri se va uita peste butoanele de call-to-action, textul pe care îl ai pe website și chiar și la ce fel de marketing faci pe social media.

 

Pasul 3 – Suntem aici ca să te ajutam

Dacă ți-a plăcut revizia gratuită și ai timp să implementezi toate recomandările de unul singur, atunci nu mai trebuie să faci nimic – ești liber să le implementezi, fără nicio obligație față de noi.

Dar, dacă vrei să te ajutăm cu implementarea recomandărilor făcute de noi, super!

Ne-ar face mare plăcere să colaborăm cu tine la o campanie de marketing.

Pasul 4 – Punct ochit, punct lovit

Conținutul personalizat pentru afacerea ta face minuni. Cresc conversiile, traficul este mai mare, iar vânzările sunt din ce în ce mai multe. Campania este un succes.

Dacă vrei să afli mai multe despre procesul nostru de marketing și consultanță, nu ezita să ne contactezi.