Transformă Cuvintele În Conversii

-Cu Campanii De Email Bine Executate-

Începe să vinzi prin email

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai eficiente unelte pe care le poți folosi când vine vorba de marketing digital. Acest serviciu are cea mai mare rată de conversie și este cea mai bună modalitate de a te adresa direct audienței tale.

Cel mai important aspect de urmărit pentru a avea o afacere eficientă este recurența. O bază de clienți fideli poate asigura un venit pasiv și constant.

Cea mai mare greșeală pe care multe afaceri o fac, este sa dețină o listă de e-mailuri, dar să nu facă nimic cu ea.

Adică să rateze o cantitate enormă de clienți care abia așteaptă să-și cheltuie banii.

Poate vrei să începi să faci campanii pentru lista ta de e-mail, dar nu știi de unde să începi.

Sau probabil ai mai rulat campanii de e-mail înainte, doar ca să te dai bătut, pentru că pur și simplu nu ai înțeles de ce oamenii nu deschideau e-mailurile, sau de ce nu cumpărau.

Marketingul pe e-mail nu este doar un proces în care trimiți câteva e-mailuri în care scrii “cumpără asta” sau “REDUCERE 25%”. Este nevoie să ai o strategie bine definită de email marketing.

Trebuie să scrii…

Email-uri care rezonează cu audiența

Trebuie să te gândești bine la ce vrea audiența să citească și exact asta să le transmiți.

Prin asta, vei crea o adevărată relație cu contactele tale.

În plus, vei da dovadă de autoritate și încredere, care va face contactele tale nerăbdătoare pentru următorul tău e-mail.

Prin a avea grijă de contactele noi, le vei transforma interesul în dorințe. Dorințele se transformă în acțiuni. Acțiunile se transforma
în vânzări.

Prin menținerea contactului cu clienții actuali, vei reuși să îi convingi să cumpere produsele tale din nou și din nou.

Făcut cum trebuie, marketingul prin e-mail poate aduce rezultate extrem de bune.

Dacă nu faci nimic cu lista ta de contacte, ratezi o oportunitate enormă de a avea o sursă stabilă de vânzări.

De aceea, noi oferim campanii de marketing prin e-mail care sunt eficiente, atent executate și care vor adăuga o valoare imensă afacerii tale.

Cum Va Arăta Campania Ta

1. Strategie personalizată de marketing prin email

Vom crea o strategie personalizată de email marketing care va include cum te vom ajuta să îți atingi obiectivele de vânzări. Strategia ta va detalia planurile pentru secvențele de email-uri cu obiective specifice pentru diferite segmente ale listei tale de contacte.

Vom analiza și campaniile de email existente sau anterioare pe care le-ai rulat pentru a descoperi ce a funcționat bine pentru tine în trecut și care a fost motivul pentru care email-urile tale au fost (sau nu) un succes. Cu cât aflăm mai multe, cu atât strategia noastră va fi mai eficientă.

2. Crearea de email-uri captivante

Având strategia ta pregătită, vom crea conținut atractiv și subiecte convingătoare pentru email-urile tale. Fiecare email este scris cu un obiectiv specific, cum ar fi răspunsuri la obiecții, îndrumarea contactelor către cel mai recent conținut de pe website-ul tău sau promovarea unui produs nou. Fiecare email va fi un pas către obiectivele tale. 

3. Încărcare și automatizare a email-urilor

Vom încărca noile tale email-uri în platforma de automatizare aleasă de tine și le vom programa, astfel încât să fie trimise automat persoanelor potrivite, la momentul potrivit.

Vom analiza formatul email-urilor tale și ne vom asigura că arată excelent. Vom adăuga link-uri către site-ul tău, imagini și elemente de design, inclisiv butoane de call-to-action convingătoare.

4. Monitorizarea succesului campaniei

Dorim să ne asigurăm că obținem cele mai bune rezultate pentru afacerea ta, așa că vom monitoriza datele critice ale marketingului prin email, precum rata de deschidere, rata de conversie, dezabonările și rata de click-uri.

Prin revizuirea performanței fiecărui email, vom măsura succesul campaniilor tale.

Vrei un venit suplimentar din email marketing?

Cere o ofertă acum și începe să te folosești de email marketing pentru a îți promova produsele și pentru a genera trafic organic pe website-ul tău, folosind doar lista de contacte!

De unde știu dacă am nevoie de email marketing?

Dacă vrei să ai o audiență constantă, căreia să îi poți vinde mereu, aici intervine marketingul prin email. O strategie de email marketing cea mai bună modalitate de a vinde direct un produs sau un serviciu, folosind adresarea directă și personală.

Pentru o strategie bună de email marketing, nu este suficient să trimiți doar cupoane și oferte. Fiind o modalitate de a te conecta direct cu clientul tău, emailurile tale au nevoie de o notă de personalitate și relevanță.

Contactează unul din experții noștri dacă dorești să afli mai multe despre această unealtă puternică de vânzări.

Nu știi de unde să începi?

Începe prin a cere o revizie gratuită a website-ului tău astăzi și vei beneficia de sfaturi și strategii profesionale cu privință la marketingul și estetica website-ului tău.

Îți vom explica tot ce trebuie să faci ca să ajungi la obiectivele tale – în cel mai scurt timp posibil.

Știi cum e, nu strică niciodată să ceri o a doua opinie.