Despre Noi

Misiunea noastră este să ajutăm afacerile să își creeze o imagine a brand-ului
mai coerentă și profesională prin tehnicile noastre de marketing digital.

Despre

Noi

Dacă ești în căutarea unei agenții de marketing digital care oferă exact ceea ce promite, ai ajuns unde trebuie.

La Alineat Nou, oferim servicii de marketing digital, marketing prin conținut, scriere postări pentru social media și specialitatea noastră, servicii de e-mail marketing.

Pe lângă detalii despre rezultatele campaniilor tale, te vom informa pe parcurs despre tot ce facem pentru afacerea ta.

Marketing Complet

La Alineat Nou, suntem mândri să oferim servicii complete de marketing digital, care să te ajute să îți atingi obiectivele ambițioase de creștere.

De la optimizarea textelor pentru SEO, până la dezvoltarea de strategii de promovare social media sau campanii de e-mail marketing, suntem aici pentru a te ajuta să vinzi mai mult și să te conectezi cu publicul tău țintă.

Nu este doar despre rezultate. Înțelegem cât de important este să fii informat pe parcurs despre tot ceea ce facem pentru a îmbunătăți zona de marketing a afacerii tale. De aceea, vei primi actualizări periodice și rapoarte detaliate despre performanța campaniilor noastre, astfel încât să puteți vedea în timp real cum investițiile în marketing se transformă în rezultate.

N

Misiune

Viziune

Valori

Misiunea

Noastră

Pe baza unui parteneriat pe termen lung, vrem să te ajutăm să-ți duci afacerea la nivelul următor, indiferent de industria în care operezi.

Vrem să facem serviciile de marketing disponibile oricui, de aceea oferim o revizie complet gratuită a conținutului de pe website-ul afacerii tale.

Conținutul de pe website-ul tău este mai important ca niciodată. Suntem aici să te facem să te diferențiezi de competiție și să-ți promovezi produsele și mesajul printr-un conținut optimizat și prietenos.

Viziunea

Noastră

Dorim să cunoaștem în detaliu valorile afacerii tale ca să putem să îți oferim exact ceea ce vrei.

Noi suntem specializați în crearea de conținut de calitate, care reflectă vocea brandului tău și va aduce mai mult trafic organic sau plătit către website-ul tău. Scriem text care informează, educă și motivează audiența ta să acționeze și să ia decizii favorabile afacerii tale.

În plus, oferim opțiuni de editare și revizuire pentru a asigura că textul este în concordanță cu valorile și mesajul afacerii tale.

Valorile

Noastre

Punem preț pe profesionalism și respectarea fiecărei decizii pe care vrei să o iei cu privire la afacerea ta.

În plus, suntem serioși despre munca noastră.

  • Îți vom trimite mereu proiectele la timp.
  • Îți vom trimite rapoarte cu tot ceea ce am lucrat pentru tine.
  • Îți vom spune mereu despre oportunități noi când apar.

Știm că fiecare afacere are nevoi diferite. De aceea, fiecare pas din procesul de marketing al afacerii tale va fi atent analizat și creat special pentru tine.