Cum funcționează revizia gratuită?

Ce este revizia gratuită?

Când vei aplica pentru revizia gratuită, îți vom pune niște întrebări despre afacerea ta și obiectivele tale.

Te vom întreba despre tipul de marketing pe care îl folosești acum, care sunt obiectivele pe care le ai anul acesta și cât de mult ești dispus să investești în servicii de marketing prin conținut.

Ne vom uita peste obiectivele și situația actuală a afacerii tale ca să determinăm dacă ești pregătit să construim un parteneriat pe termen lung.

Ne place să lucrăm cu oameni serioși, care sunt dedicați și vor să-și ducă afacerea la nivelul următor prin servicii de marketing de specialitate.

Dacă nu ești pregătit să investești în serviciile noastre de marketing prin conținut, te vom ajuta cu niște recomandări pe care le poți implementa de unul singur.

Trebuie să lucrez cu voi?

În cazul în care considerăm că vom fi niște parteneri pe cinste, vom analiza website-ul afacerii tale. Ne vom uita la marketing, canalele de social media, conținutul website-ului și la majoritatea paginilor.

Vom analiza toate oportunitățile de a crește traficul organic prin servicii de content writing care lasă un adevărat impact asupra audienței tale.

Vom înregistra un video de aproximativ 10 minute în care îți vom explica toate detaliile pe care le-am aflat în urma analizei afacerii tale.

În același video vom include și pașii pe care trebuie să îi urmezi ca să implementezi toate recomandările făcute de noi, ca să îți mărești traficul organic, vânzările și conversiile.

Ține minte, revizia pe care ți-o oferim este complet gratuită!

Dacă, în urma reviziei, decizi să devii un client Alineat Nou, te vom ajuta să implementezi toate recomandările făcute de noi, în cel mai scurt timp posibil.

În cazul în care revizia te-a ajutat, dar consideri că nu vrei să mergi mai departe cu noi, am aprecia foarte mult dacă ai lăsa un review pe Google sau dacă ne-ai recomanda mai departe.

Ce conține revizia gratuită?

În revizia website-ului afacerii tale vom analiza mai multe aspecte ale experienței clientului care trece prin toate sursele de trafic pe care le ai. Vom alege strategiile care se pot implementa cel mai rapid și ușor și le vom prezenta într-un mod ușor de înțeles.

Analiza Conversiilor

Ne vom uita peste câteva dintre paginile tale și vom analiza cât de bine se descurcă conținutul website-ului tău să transforme vizitatorii în potențiali clienți sau vânzări.

Recomandările pe care ți le vom oferi despre butoanele de CTA sau cât de bine este scris conținutul de pe website se vor putea implementa cel mai repede.

Experiența Generală

Noi vom fi clientul tău. Ne vom uita cât de clar este procesul cumpărării unui produs de pe website-ul tău, cât de multă fricțiune există pe fiecare pagină sau dacă sunt unele lucruri care ar putea să confuzeze anumiți clienți.

Analiza Competiției

Ne vom uita la competitorii tăi de pe motoarele de căutare. Vom analiza ce fac ei bine și ce fac greșit. Bazat pe asta, vom putea să-ți oferim niște strategii de marketing pe care le vei putea implementa ca să ajungi deasupra competiției și să îi întreci în toate aspectele.

Revizia noastră gratuită este potrivită pentru tine dacă: 

Ești Fondator, Partener sau CEO

Ajutăm afacerile mici și medii să îți crească traficul și prezența în mediul online prin strategii de marketing externe.

Vrem ca tu să te poți concentra pe aspectele importante ale afacerii tale, iar noi ne vom ocupa de promovarea ei.

Indiferent dacă ai deja o echipă de marketing internă, sau poate lucrezi deja cu o agenție si nu primești rezultatele pe care le vrei, noi suntem dispuși să facem tot posibilul ca să transformăm afacerea ta într-un succes.

Vrei rezultate pentru marketing magazin online, marketing dropshipping, sau marketing pentru un magazin fizic.

Dezvoltăm strategii de marketing detaliate pentru magazine online și ajutăm deținătorii de astfel de afaceri sa își măreasca prezența si conversiile prin creșterea volumului de vizitatori si îmbunătățirea conversiilor paginilor de pe website.

Te ocupi cu marketing-ul unei afaceri și ai nevoie de o mână de ajutor

Știm cât de copleșitor poate fi procesul de marketing al unei afaceri. Orice afacere care are nevoie de o părere din exterior sau îmbunătățiri la strategiile de marketing actuale poate apela la noi.

Aplică Pentru Revizia Gratuită A Website-ului Afacerii Tale Acum

Politica de confidentialitate

12 + 12 =

Sunt obligat să lucrez cu voi?

Nu. Nu ai nicio obligație să folosești vreun serviciu pe care îl oferim. Revizia noastră este complet gratuită.

Fiecare video pe care îl facem conține o listă de recomandări și strategii de marketing care pot fi implementate de către deținătorul afacerii sau de către departamentul existent de marketing – dar durează mult mai mult să fie implementate dacă nu ai o anumită experiență sau mulți oameni.

Dacă ai nevoie de ajutor cu implementarea strategiilor din videoclip, nu ezita să ne contactezi.

Cât de repede voi primi revizia?

Din cauza cererii foarte mari, unul dintre experții noștri îți va trimite revizia prin email în minim 2-3 zile lucrătoare.

Ce acoperiți în revizie?

Când înregistrăm videoclipul despre marketing-ul website-ului tău, ne uităm la cât de bine reușesc paginile tale cele mai importante să transforme vizitatorii în clienți.

Revizia gratuită este un pas excelent pentru multe afaceri care vor să-și îmbunătățească vânzările și traficul prin strategii personalizate de marketing.

Uite câteva dintre lucrurile la care ne vom uita în revizia noastră.

  • Ne vom uita la experiența generală a clientului pe website-ul tău.
  • Ne vom uita la cât de optimizat este conținutul pentru o conversie cât mai mare.
  • Ne vom uita la textul pe care îl ai pe întreg website-ul. Descrieri de produse, postările de pe blog etc.
  • Ne vom uita la competitorii tăi ca să aflăm ce putem face mai bine decât ei.
  • Ne vom uita la canalele de social media ca să ne dăm seama ce ai putea implementa și acolo ca să generezi mai mult trafic.