Trafic Organic Și Vânzări Mai Multe

-Fără Să Dai O Avere Pe Reclame-

 

Traficul gratuit este mereu acolo, trebuie doar să îl prinzi

Toată lumea vrea să fie pe prima pagină Google. Știm, e foarte ușor să arunci o grămadă de bani pe reclame.

Din păcate, oricât de tentant pare, reclamele nu îți vor aduce traficul exploziv pe care îl vrei.

Ca să te poziționezi în primele căutări pe Google nu trebuie să dai mii de euro pe reclame plătite.

Multe dintre website-urile care rankează bine pe Google nu dau nici doi bani pe reclame.

Să fii sus în motoarele de căutare este mult mai ușor decât crezi și, cel mai important, oricine poate să o facă.

Trebuie să creezi o conexiune cu cititorii, dar și să fie strategic structurat pentru indexarea în Google.

La Alineat Nou, creăm strategii de blog marketing care te vor ajuta să rankezi pe Google și să îți vinzi produsele prin trafic real și organic.

Vrem să îți promovăm afacerea și să te ajutăm să creezi notorietate în nișa ta prin…

Conținut de blog personalizat

Fiecare blog este unic, la fel ca și publicul său țintă. Scriitorii noștri talentați creează fiecare articol pentru a se potrivi cu cerințele specifice ale afacerii tale, astfel încât vocea brandului tău să strălucească în fiecare postare. 

Fie că ai nevoie de articole informative, articole educative sau de postări captivante pentru blog, avem strategiile necesare pentru a scrie conținut care să rezoneze cu cititorii tăi și să îi facă să revină mereu când au nevoie de informație.

Cantitatea informației pe care o pui la dispoziția oamenilor din industria ta dictează cât trafic primești, iar calitatea informației dictează ce procent din trafic convertești.

Conținutul pe care îl ai pe website-ul tău este un agent de vânzări care lucrează pentru tine non-stop. Trebuie să ai un conținut care este pregătit să vândă, dar și care să fie optimizat pentru motoarele de căutare. 

Da, într-adevăr, este mult de lucru.

Ca antreprenor, proprietar de magazin, sau blogger ocupat, nu poți să le faci pe toate. Noroc că noi îți punem la dispoziție o echipă de content writeri experți în copywriting și marketing prin blog.

Vrem ca imaginea afacerii tale să reflecte calitatea pe care o oferi. Pentru a inspira calitate în mintea potențialului client, trebuie să te folosești de…

Conținut de calitate pentru blogul tău

La Alineat Nou ne folosim de text convingător, poze și strategii de marketing pentru a crea un conținut captivant și actual, care:

  • Este Optimizat pentru SEO

Vizibilitatea în motoarele de căutare este crucială pentru a genera trafic organic pe blogul tău. De aceea, suntem bine pregătiți în arta optimizării conținutului pentru SEO.

Vom integra cuvinte cheie selectate cu grijă și vom urma cele mai recente tactici de SEO pentru a-ți asigura o poziționare mai bună a articolelor în motoarele de căutare. 

Folosind conținutul nostru optimizat pentru SEO, vei atrage mai mulți vizitatori, îți vei crește vizibilitatea online și vei depăși concurența.

  • Este consistent și livrat la timp 

Un program constant de publicare a articolelor este absolut necesar pentru construirea unei audiențe loiale. 

La Alineat Nou, înțelegem importanța respectării termenelor limită și ne mândrim cu abilitatea noastră de a livra articole de blog de înaltă calitate la timp, de fiecare dată. 

Poți conta pe noi să furnizăm un flux constant de conținut captivant care să păstreze cititorii implicați și nerăbdători să citească următoarea ta postare.

  • Este accesibil pentru tine

Noi vrem ca scrierea profesională de bloguri să fie accesibilă pentru toți oamenii care vor să își creeze o audiență, indiferent de bugetul lor

De aceea, oferim planuri de preț flexibile și personalizate pentru nevoile tale. Indiferent dacă abia începi sau vrei să dezvolți blogul tău, avem o opțiune de preț potrivită pentru tine. 

Serviciul nostru de scriere de postări blog îți va oferi un randament semnificativ pe măsură ce blogul tău crește în popularitate și traficul pe website-ul tău va fi exploziv.

Nu lăsa procesul scrierii să-ți consume timpul și nervii. Știm că este greu, de aceea suntem aici să te ajutăm. 

Echipa noastră dedicată, conținutul personalizat, experții în SEO și livrarea la timp îți vor permite să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine – dezvoltarea afacerii tale

Fă primul pas către un blog de succes. Contactează-ne astăzi și deblochează întregul potențial al prezenței tale în mediul online.

Începe Campania Ta De Blog Marketing Azi

Ai plătit, ai primit 

Comandă câte articole vrei, oricând vrei!

  Text profesional și captivant

  Perfect dacă vrei ceva rapid și profesional

  Scris și editat de experții noștri

  Durată 3-5 zile / 1000 cuvinte

  Livrat în format Google Docs

  Revizii disponibile

Ai plătit, stai liniștit

Îți livrăm articolele în fiecare lună!

  Text profesional și captivant

  Livrat în format Google Docs

  Perfect dacă vrei ceva stabil, fără bătăi de cap

  Număr fix de articole lunare 

  Revizii disponibile

  Bonusuri opționale

Vrei mai mult trafic pe website?

Cere o ofertă acum și beneficiază de trafic exploziv prin strategii de blog marketing care funcționează!

Ai plătit, ești fericit

Comandă multe articole odată – la un preț mai mic!

  Text profesional și captivant

  Livrat în format Google Docs

  Perfect dacă vrei un număr mare de articole

  10,000+ de cuvinte

  Revizii disponibile

  Bonusuri opționale

Cu ce mă ajută un blog?

Postările de blog sunt o componentă importantă a marketingului digital, fiind folosite pentru a crește vizibilitatea online a unui brand și pentru a îmbunătăți poziționarea în motoarele de căutare.

De asemenea, prin utilizarea cuvintelor cheie și a strategiilor de optimizare SEO, postările de blog pot fi optimizate pentru a ajunge la publicul țintă și a aduce noi potențiali clienți.

Postarile pe blog sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a crea notorietate pentru brandul tău, prin oferirea de informații folositoare, relevante cu serviciul pe care îl oferi.

Dacă vrei să descoperi magia din spatele scrierii unui blog, accesează ghidul nostru gratuit aici.

Cât de lungi trebuie să fie postările mele pe blog?

Lungimea optimă a unui blog depinde de mai mulți factori, inclusiv subiectul, tipul de conținut și preferințele publicului tău.

În general, blogurile pot varia în lungime de la câteva sute de cuvinte până la mai multe mii de cuvinte.

Este important să te concentrezi mai degrabă pe calitatea și relevanța conținutului decât pe lungimea strictă.

Un blog mai scurt, de aproximativ 500-800 de cuvinte, poate fi potrivit pentru subiecte mai specifice sau pentru postări de tipul „ghid rapid” sau „prezentarea companiei”.

Acestea sunt ușor de digerat și pot atrage cititorii care caută informații concise și rapide.

Pe de altă parte, blogurile mai lungi, de peste 1000 de cuvinte, pot fi mai adecvate pentru subiecte mai complexe sau pentru postări de tipul „articole informative” sau „ghiduri complete”.

Aceste articole mai lungi oferă o acoperire detaliată și în profunzime a subiectului, demonstrând expertiza ta și oferind valoare semnificativă cititorilor tăi.

Articolele lungi sunt o unealtă extrem de puternică pe care o poți folosi să aduci trafic pe website-ul tău prin cuvinte cheie și informații folositoare.

Indiferent de lungimea aleasă, asigură-te că ai un conținut bine structurat, ușor de citit și relevant pentru audiența ta.

Cum sunteți calificați să scrieți despre industria mea?

Scriitorii noștri au scris conținut pentru zeci de domenii și industrii diferite. Specialiștii noștri în content writing pot scrie pentru o gamă largă de produse, afaceri sau cursuri.

Noi suntem foarte buni la faza de research și putem să învățăm foarte repede despre noi domenii și cum să vorbim despre ele.

Desigur, dacă vrei să ne ajuți să facem conținutul cât mai potrivit pentru afacerea ta, ne poți oferi testimoniale reale ale clienților tăi sau ne ajuți să organizăm un mic studiu de caz despre experiența clienților tăi.

Nu știi de unde să începi?

Începe prin a cere o revizie gratuită a website-ului tău astăzi și vei beneficia de sfaturi și strategii profesionale cu privință la marketingul și estetica website-ului tău.

Îți vom explica tot ce trebuie să faci ca să ajungi la obiectivele tale – în cel mai scurt timp posibil.

Știi cum e, nu strică niciodată să ceri o a doua opinie.